Grand Café Sax and Jazz

Ons menu
Een reservering maken

Leer ons kennen

Zin in een sfeervolle avond met Nederlands eten in ons mooie restaurant? Daarnaast vindt u bij ons lekkernijen uit de Amerikaanse, Franse en Zuid-Amerikaanse keuken. Geniet op warme dagen van onze plezierige zitplaatsen buiten. Onze goed geklimatiseerde ruimtes zorgen voor een aangenaam verblijf.


Gevraagd Nederlands restaurant centraal gelegen!

Onze Nederlandse keuken verrast u met bijzonder authentieke en traditionele gerechten. Onze uitstekende keuken verwent u met een omvangrijk aanbod aan heerlijke gerechten en drankjes. Salades wachten bij ons op u. 's Middags komen veel klanten vanwege het brood en het toetje bij ons langs. Ook als toetje een genot! Komt u graag voor de lunch of voor het avondeten bij ons langs! Onze gasten waarderen het uitgebreide buffet met een veelvoudige keuze aan gerechten. Profiteert u van ons wifi om foto's te delen.


Bijzondere voeding

Bijzonder populair zijn onze vegetarische gerechten, die liefdevol worden gekookt en tonen hoe groot de mogelijkheden voor veelzijdige voedselverzorging zijn. De keuze uit een groot aantal glutenvrije gerechten maakt het voor u eenvoudiger om te genieten en daarbij zelfs op uw gezondheid te letten. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten.


Profiteer van onze afhaalservice

Ons restaurant heeft een barrièrevrije toegang. Reserveer heel eenvoudig een tafel bij ons. Wij heten u in onze stijlvolle ruimtes van harte welkom. Het is heel simpel: gebruik ons online-reserveringssysteem en bespreek heel ongecompliceerd een tafel. Natuurlijk kunt u uns ook opbellen: +31413785394. Wij accepteren VISA, bankgiro, cadeaukaarten, MasterCard, contactloos betalen, AMEX, PayPal en betaalpas. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contant betalen. Wanneer u liever gezellig thuis wilt eten, kunt u onze bezorgservice gebruiken of het gewenste eten gewoon afhalen. Voor bruiloften, verjaardagsfeestjes of het familiefeest – onze cateringservice maakt er een onvergetelijk event van. Grote festiviteiten zoals bruiloften zijn voor ons geen probleem! Komt u graag met uw wensen en vragen naar ons toe. Maandag, dinsdag en woensdag zijn onze rustdagen. Op alle andere dagen zijn wij u graag van dienst.

Eten bestellen

Ons evenement bezoeken

Eten bestellen

Vanaf nu kun je je bestelling doorgeven via de app. Klik hier om eten te bestellen!

Over Grand Café Sax and Jazz

Over ons

Over Grand Café Sax and Jazz

Sax and Jazz is een trendy eetcafé in Veghel. Je kunt hier terecht om een lekker te dineren of om gezellig een drankje te nuttigen. Maar ook voor bedrijfsfeesten, recepties, borrels, feesten en vergaderingen ben je er van harte welkom.

  • Onze voordelen:
  • Prettige ambiance
  • Plaats voor grote groepen
  • Internationale keuken met veel mogelijkheden
  • Podium en regelmatig live muziek

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Onze diensten

Toegankelijk
Buffet
Catering
Airconditioning
Levering
Buiten zitten
Afhaalservice
Bruiloftsrecepties
Gratis Wifi

Betalingsopties

AMEX
Bankoverschrijving
Contant
Contactloos betalen
Mastercard
PayPal
VISA
Betaalkaart
Cadeaukaart

Openingstijden

We zijn gesloten

Keuken is geopend 

Twitter_Logo_Blue